Welzijn op het werk, sleutel 1: impact van gezondheid #112

2020 was het jaar van de pandemie. In welke mate blijven de grote trends van voor de crisis overeind, waar kunnen we versnelling of vertraging verwachten? Wat is de impact op de arbeidsmarkt? Welke (nieuwe) uitdagingen brengt dit mee voor HR? Heel veel vragen.

Samen met Frank Vander Sijpe, directeur HR trends & insights bij Securex ga ik in deze HR-talkshow op zoek naar antwoorden.

Welkom in het Post-corona tijdperk waarin gezonde, competente, geëngageerde medewerkers en sterk leiderschap het verschil zullen maken. Want dat is volgens ons dé sleutel om als organisatie succesvol te zijn vandaag, morgen en overmorgen. Hoe zorgen we ervoor dat mensen langer willen, kunnen en mogen werken. En hoe kan HR daar concreet toe bij dragen.

In de eerste van drie afleveringen zoomen we in op gezondheid. Wat maakt dat mensen langer kunnen werken? En in welke mate voelen medewerkers zich daar vandaag voldoende in ondersteund door hun werkgever?

We kijken daarvoor naar de actualiteit “Hoe gaat het met de werkende mens vandaag”? We kijken ook naar de praktijk en polsen op welke knoppen HR en zaakvoerders in onze Vlaamse KMO’s duwen om te garanderen dat mensen zich fysiek, mentaal, sociaal en financieel goed voelen. En we toetsen die HR praktijken ook nog eens aan de wetenschap.

In deze aflevering zijn te gast:

Bie De Backer, HR directeur bij de Camino-groep
Cédric Velghe, managing director bij The Vigor Unit

Meer lezen?

Bekijk of beluister onze podcasts op

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Event: The Trend Edition

25 januari 2024

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER