• Welzijn op het werk
  • >
  • Wellbeing verankeren in je organisatie is cruciaal om futureproof te zijn

Wellbeing verankeren in je organisatie is cruciaal om futureproof te zijn

Een vertrouwd gezicht in deze episode van Brainpickings, want Ann De Bisschop stond al twee keer op de cover van #ZigZagHR en Lesley Arens kroop ook al eens in haar hoofd eerder dit jaar.

Ann maakte aanvankelijk carrière in de media en zette onder andere de radiozenders Qmusic en JOE op de kaart. Ze was de eerste Wellbeing Director in Vlaanderen bij Medialaan, nu DPG en het is al een paar jaar haar missie om bedrijven waar het werkklimaat en -ritme een hoge tol eisen te inspireren. Dat deed ze tot voor kort met haar boeken en met haar keynotes.

En recent heeft ze The Circle of Wellbeing opgericht, samen met Klara Vandenbosch, Veerle Coffé en Bo Van Esbroeck. Samen zijn het 4 pragmatische business experten.

Wellbeing verankeren in je organisatie is cruciaal om het beste talent te kunnen aantrekken en futureproof te zijn zeggen ze.

Samen stippelen ze daarom een positief beleid uit voor een mens- en toekomstgerichte organisatie. En dat doen ze aan de hand van 7 wellbeing pijlers.

Wat die 7 pijlers inhouden en hoe we het stijgend aantal burnouts duurzaam kunnen terugdringen, dat ontdek je in deze kakelverse aflevering van onze populaire HR-podcastshow!

Enjoy!

MEER INFO: https://thecircleofwellbeing.be/

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR