In het hoofd van Roberto Martinez

Een abonnement op #ZigZagHR brengt je soms tot bij Roberto Martinez. Dat mocht Tom Jonkers, talent manager Talent Management bij Argenta, ondervinden. Als abonnee mocht hij samen met Lesley Arens in hoofd kruipen van een centrale gast, iemand die hij zelf mocht kiezen. Als voetballiefhebber koos hij voor Roberto Martinez….

Het resultaat kan je bekijken in deze special edition van Brainpickings, onze populaire HR-Podcast. (Deze aflevering is in het Engels)

+++

Tom Jonkers: “HR-professionals kunnen veel leren door af en toe eens over een bruggetje te kijken, daar ben ik heilig van overtuigd. Ik zoek dat bruggetje dan ook graag zelf op. Ik was razend-enthousiast toen Roberto Martinez positief reageerde op ons verzoek om in zijn hoofd te kruipen.

Na de euforie volgde vrij snel een gezonde portie stress. Welke vragen ga ik stellen die het #ZigZagHR publiek kunnen bekoren? De gezonde stress kreeg nog een extra piek toen Lesley voorstelde dat ik het interview alleen mocht doen. Wat een ervaring! Roberto Martinez is niet alleen aimabel, vriendelijk en warm, ik heb ook heel veel van hem opgestoken.”

Veel kijk- en luisterplezier !

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER