In het hoofd van Roberto Martinez

Een abonnement op #ZigZagHR brengt je soms tot bij Roberto Martinez. Dat mocht Tom Jonkers, talent manager Talent Management bij Argenta, ondervinden. Als abonnee mocht hij samen met Lesley Arens in hoofd kruipen van een centrale gast, iemand die hij zelf mocht kiezen. Als voetballiefhebber koos hij voor Roberto Martinez….

Het resultaat kan je bekijken in deze special edition van Brainpickings, onze populaire HR-Podcast. (Deze aflevering is in het Engels)

+++

Tom Jonkers: “HR-professionals kunnen veel leren door af en toe eens over een bruggetje te kijken, daar ben ik heilig van overtuigd. Ik zoek dat bruggetje dan ook graag zelf op. Ik was razend-enthousiast toen Roberto Martinez positief reageerde op ons verzoek om in zijn hoofd te kruipen.

Na de euforie volgde vrij snel een gezonde portie stress. Welke vragen ga ik stellen die het #ZigZagHR publiek kunnen bekoren? De gezonde stress kreeg nog een extra piek toen Lesley voorstelde dat ik het interview alleen mocht doen. Wat een ervaring! Roberto Martinez is niet alleen aimabel, vriendelijk en warm, ik heb ook heel veel van hem opgestoken.”

Veel kijk- en luisterplezier !

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR