Alles wat je wil weten over inhuren & beheren van extern talent via een digitaal platform

Huurt jouw bedrijf regelmatig extern talent in? Dan is deze podcast er een die je niet wil missen. Eentje over ‘the contingent workforce’ In deze podcast ontdek je hoe je snel en efficiënt externe medewerkers kan vinden en beheren via een platform.

Lesley Arens kruipt daarvoor in het hoofd van David Muyldermans, CEO van ProUnity die vraag en aanbod samenbrengt op zo’n platform. Hun ambities zijn groot: ze willen dé referentie zijn als het gaat over inhuren en beheren van extern talent. Ze brengen bedrijven, freelancers en HR-dienstverleners samen op één platform, zodat alle partijen elkaar sneller vinden. Iedereen wint! Zeker op een krappe arbeidsmarkt: Freelancers vinden sneller interessante opdrachten aan marktconforme prijzen, HR dienstverleners krijgen gelijke kansen om hun talent aan te bieden en bedrijven en HR vinden sneller het juiste extern talent.

Daar moet je Kirsten Zanders, Category Buyer bij Aquafin alvast niet meer van overtuigen. Zij doet een beroep op ProUnity om extern talent te werven en te beheren en zij werkt nauw samen met HR. Wat de voordelen daarvan zijn, hoe dat proces verloopt, wat de hefbomen maar ook wat de valkuilen daarbij zijn, dat ontdek je in deze podcast. Veel kijk- en luisterplezier!

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER