Right Career Talks: Next generation outplacement

Loopbanen zijn in beweging. Mensen voorlopig nog niet: Ondanks het feit dat de context ingrijpend veranderd is, zijn loopbaantransities en loopbaanmobiliteit het afgelopen decennium niet met dezelfde snelheid veranderd. Om te komen tot duurzame oplossingen op het vlak van langer werken, arbeidsmarktkrapte en inzetbaarheid, is er een andere visie én aanpak nodig.

Het oude loopbaanmodel is zijn houdbaarheidsdatum voorbij en toe aan een update. Maar we zijn nog heel hard aan het ‘struikelen’. Hoe evolueren we van een eng loopbaanmodel naar een meer holistische benadering en wat is daarvoor nodig? Dat is de insteek van een 4-delige podcastreeks ism Right Management.

In deze tweede aflevering kruipt Lesley Arens in het hoofd van Geert Volders, Directeur Right Management Belgium, expert in outplacement, career management én leadership development binnen de ManpowerGroup. Over next generation outplacement.

Veel kijk- en luisterplezier!

+++

Beluister ook de eerste aflevering met Sébastien Delfosse, Managing Director van de Manpowergroup België- Luxemburg, over Trends & uitdagingen op de arbeidsmarkt

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER