NTT Data wordt Top Employer dankzij mensgerichte strategie

NTT DATA, leverancier van IT- en zakelijke diensten, is voor het eerst sinds het bedrijf in België actief is gecertificeerd door het Top Employers Institute. Dit weerspiegelt de vooruitgang op de focus op mensen die het bedrijf in België heeft, evenals de impuls voor een strategisch kantoor binnen de groep.

Om de certificaten te behalen, heeft het bedrijf dit jaar een beroep gedaan op de reeds erkende landen om hun medewerking te verlenen aan de landen die daarvoor in aanmerking komen, waarmee het belang wordt aangetoond van samenwerking en teamwork tussen de landen waarin NTT DATA is gevestigd.

“Bij NTT DATA geloven we in mensen en hun potentieel. We werken aan een hybride en flexibele werkomgeving die samenwerking aanmoedigt en waar mensen hun eigen professionele evolutie kunnen bepalen, deelnemen aan innovatieve en diverse projecten en bovenal omringd worden door uitstekende professionals met een hoge menselijke kwaliteit”

Zoubida Belhoussine, People Head bij NTT DATA Benelux, Frankrijk en Zwitserland

Een van de voordelen voor de medewerkers van NTT DATA Belgium is het mobiliteitsbudget! Dit voordelenpakket is een alternatief voor de traditionele bedrijfswagen en biedt onze medewerkers de vrijheid om het vervoersmiddel van hun keuze te kiezen, terwijl het ook bijdraagt aan onze doelstelling om de CO2-uitstoot in de hele organisatie te verminderen.

Top Employer certificatie

Het Top Employer certificaat, dat al meer dan 30 jaar wordt uitgereikt, is bedoeld om de beste voorbeelden op het gebied van human resources in bedrijven over de hele wereld bekend te maken. Bij deze uitreiking heeft NTT DATA Belgium een uitzonderlijk hoge score behaald op het gebied van bedrijfsstrategie, personeelsstrategie en leiderschap.

Deze erkenning positioneert NTT DATA België als een van de 86 gecertificeerde Top Employer bedrijven in het land, waarvan 17 binnen de IT-sector.

Met deze prestatie verstevigt NTT DATA zijn positie onder de beste werkgevers, dankzij de implementatie van hybride en flexibel werkbeleid dat tegemoet komt aan de behoeften van elke persoon; een engagement voor diversiteit en inclusie; zijn modellen voor het aantrekken en behouden van talent; de manier waarop het bedrijf nieuwe rekruten ondersteunt ; en de afstemming van de HR-strategie op de bedrijfsstrategie.

Deze initiatieven, die betrekking hebben op bijna 300 werknemers in België, getuigen van een bedrijfscultuur die de werknemers centraal stelt in de strategie en de besluitvorming. Ze dienen ook om talent aan te trekken, aangezien het bedrijf zijn team wil uitbreiden in verschillende business units.

Kortom, dit is een engagement voor mensen, dat NTT DATA in een kader plaatst dat zijn groei verzekert, unieke kansen biedt aan alle talenten op elk niveau en waarde en innovatie biedt aan elk van de klanten die vertrouwen hebben in het bedrijf, met als doel hen op te schalen naar een efficiënter en levensvatbaarder operationeel model, steeds ondersteund door technologie.

Internationale erkenning

Het bedrijf is bekroond in 12 landen, een verdubbeling van het aantal landen dat deze certificering heeft gekregen. Zo krijgen Brazilië, Chili, Duitsland, Italië, Portugal en Spanje gezelschap van Argentinië, België, Colombia, Mexico, Peru en Roemenië, als erkenning van uitmuntendheid in de professionele omgeving van bedrijven en de bekrachtiging van goede praktijken en beleid inzake human resources.

De toename van het aantal gecertificeerde landen heeft geleid tot het verkrijgen van regionale keurmerken voor Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. Het behalen van deze regionale labels is fundamenteel voor NTT DATA om het doel van het behalen van het wereldwijde label voor het volgende jaar te bereiken.

Schrijf je in op de wekelijkse HR-nieuwsbrief

Ook interessant

LEES MEER