In 4 stappen naar een open feedbackcultuur

Een podcast over feedback en het belang van een open feedbackcultuur. En dat begint bij inzicht en bewustwording volgens Daphne Wens. Het goed geven én ontvangen van feedback is een softskill, een human skill, die steeds belangrijker wordt, zegt ze. Als L&D coach bij Goodhabitz begeleidt ze bedrijven in het implementeren van een leercultuur en in het geven en ontvangen van feedback.

Hoe begin je daaraan? Wat houdt dat concreet in: een feedback cultuur? Wat is de rol van HR en van leidinggevenden daarbij? En hoe zorg je dat het blijft leven, want een feedback cultuur creëren is natuurlijk een proces, een werk van lange adem, en één kick-off event met een training zal niet leiden tot duurzaam resultaat.

Veel kijk- en luisterplezier!

+++

Voor GoodHabitz bestaat het leven uit één groot leerproces. Daarom maken ze persoonlijke ontwikkeling leuk en toegankelijk voor iedereen. Ze streven ernaar hun professionele opleidingen zo interessant en leuk mogelijk te maken. Alle GoodHabitz trainingen zijn van A tot Z huisgemaakt. Zo helpen ze +2000 bedrijven om van persoonlijke ontwikkeling een goede gewoonte te maken.

Nieuwsgierig?
>> Surf naar goodhabitz.com en start je gratis proefperiode!

Bekijk of beluister onze podcasts op

Ook interessant

BEKIJK OF BELUISTER MEER