Loading Events

« All Events

“What’s NXT?” inspiratieavond

26 augustus @ 17:30 - 21:00

Free – €50
PREVIEW ZIGZAGHR NXT CLUBHOUSE EVENING 028

“What’s NXT?” inspiratieavond

Afas Clubhuis

26 augustus 2024

17u30 - 21u00

“What’s NXT?” inspiratieavond Summer’s Out Edition

Welkom bij opnieuw een boeiende inspiratie- en netwerkavond van #ZigZagHR NXT! 😊  

Om het einde van de zomer nog een laatste keer te vieren en ons voor te bereiden op een najaar vol nieuwe HR-uitdagingen, organiseren we een ‘Summer’s Out’ edition van ons signature event: onze What’s NXT inspiratie- en netwerkavond. 

Voor deze Summer’s Out Edition neemt Machiel Den Dekker, CEO bij AFAS Software Belgium, ons graag mee in hun unieke verhaal. “Het lijkt zo tegenstrijdig; targets, sales, harde cijfers, uitdagende doelstellingen en daar tegenover ‘liefde’ als managementstijl. Dat noemt AFAS ‘ondernemen met en vooral vanuit je hart’. Ze zijn ook echte HR-pioniers, want ze kondigden recent aan dat ze volgend jaar de overstap maken naar een 4-daagse werkweek. 

Hoe breng je dit alles nu in de praktijk en hoe zorg je ervoor dat je ook geen ‘soft’ bedrijf wordt? Tijdens dit verhaal geeft Machiel je een kijkje in de keuken van AFAS, een van de beste werkgevers van België en al twee keer de nummer 1 van Europa. 
AFAS maakte recent bekend dat ze vanaf 2025 overstappen op een 4-daagse werkweek. Alle medewerkers zullen een betaalde ‘ontwikkeldag’ krijgen, met als resultaat dat het kantoor op vrijdag zal dichtgaan. Met de introductie van de vierdaagse werkweek wil AFAS haar medewerkers stimuleren om meer aandacht te besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling, mantelzorg, kinderen, vrijwilligerswerk of andere zaken die hen nauw aan het hart liggen. De extra vrije dag biedt alle medewerkers de mogelijkheid om hun werk-privébalans te optimaliseren en te investeren in wat voor hen écht belangrijk is.

Machiel geeft ons een inkijkje in waarom ze dit doen en hoe dat er nu praktisch uitziet. We bekijken het ook graag vanuit een welzijns-, economische en juridische hoek. Maakt het mensen gelukkiger en productiever? Is het een oplossing voor de vele stress- en burn-out problematieken waar we voor staan? Het belooft alvast een boeiende avond te worden op een prachtige locatie. 😊 

 

Programma

  • 17u30 – 18u30: Welkom en Summer’s Out netwerkmoment met hapjes & drankjes op het prachtige dakterras van AFAS Software
  • 18u30 – 18u45: Rondleiding door het AFAS Clubhouse 
  • 18u45 – 20u15: Sprekers en Q&A 
  • 20u15 – 21u00: Afsluitend netwerkmoment 

Ben je al lid? Als lid van #ZigZagHR NXT kom je gratis naar dit event. 

Ben je nog geen lid? Word binnen de week na dit inspiratiemoment lid van de #ZigZagHR NXT community, en we brengen de kosten van je ticket in mindering op je abonnementsprijs.

Voorwaarden voor deelname: je bent actief in HR (als werknemer, zelfstandige of fulltime student) en jonger dan 32 jaar.

Lees ook het artikel: Vanaf 2025: elke vrijdag vrijaf en toch voltijds betaald bij AFAS Software.

Locatie

Afas Clubhuis

Prins Boudewijnlaan 7A - 2550 Kontich

Inschrijven

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Proevertje What's NXT
50,00
Inschrijving What's NXT (NXT lid)
0,00

Partners

Dit event werd mee mogelijk gemaakt dankzij deze partner

afas sw logo stapel RGB

Details

Date:
26 augustus
Time:
17:30 - 21:00
Cost:
Free – €50
Event Category: