• Rekrutering
  • >
  • De impact van corona op werving & selectie, onboarding én loopbaanbegeleiding #113

De impact van corona op werving & selectie, onboarding én loopbaanbegeleiding #113

In deze aflevering kruip ik in het hoofd van één Carla Joos, loopbaancoach bij Passion 4 Work. Met Carla heb ik het over nieuwe digitale technieken, over selectieprocedures en over een nieuwe aanpak in HR. Van zodra ze haar eerste stappen had gezet in HR wist ze het al: dit is het. Het voelde als thuiskomen en het leren kon niet snel genoeg gaan. Vandaag combineert ze haar coaching met een job als HR Business Partner én ze is zich aan het verdiepen in het begeleiden van mensen met stressklachten en burn-out. Ze heeft niet overigens alleen een tomeloze passie voor HR, maar ook voor dans.

Dit is het momentum om HR heruit te vinden, op voorwaarde dat we er strategisch mee aan de slag gaan. Welke verschuivingen ziet Carla na Covid-19? Hoe ziet een modern CV er volgens haar uit? Is purpose vandaag al een topic tijdens sollicitatiegesprekken in België? En wat is volgens haar de grootste meerwaarde van loopbaanbegeleiding?

+++

Deze aflevering maakt deel uit van een reeks van 8 podcasts ism Passion 4 Work. Met meer dan 100.000 uren coaching op de teller, willen ze werkend Vlaanderen gelukkiger én veerkrachtiger maken. En daarvoor kunnen ze rekenen op een uitgebreid netwerk van coaches in Vlaanderen.

Deel via Facebook
Deel via Twitter
Deel via LinkedIn
Opslaan in Pocket
Deel via WhatsApp
Verstuur per e-mail

Schrijf je in op de #ZigZagHR-nieuwsbrief

Waarom abonneren

  • Verdiep jouw HR-kennis & verbreed jouw blik op de wereld
  • Iedere maand een HR thema in de kijker
  • Online toegang tot het HR archief
Aanrader

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR