fbpx

Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Connect & Learn: The Future Skillset of HR – 2/4/2020 GEANNULEERD

2 april @ 17:30 - 22:30

€250

Connect & Learn: The Future Skillset of HR – 2/4/2020 GEANNULEERD

De Natie (Antwerpen)

Dit event wordt geannuleerd omwille van Corona maatregelen

Ingrijpende evoluties in demografie, technologie en globalisering hebben een impact op hoe we werken, op het werk dat we doen, op organisaties en op medewerkers in die organisaties. Dat is een flinke uitdaging maar ook een onwaarschijnlijke opportuniteit voor HR om zijn rol opnieuw uit te vinden. 

Zonder een sterke focus op HR tech ben je als professional niet meer geloofwaardig, aldus de Amerikaanse HR expert Josh Bersin in zijn HR Technology Market report 2020. Maar welke andere skills heb je nog nodig om die pioniersrol op te nemen?

Know the basics – Know the business – Embrace the new skillset:
Inspiratie krijg je van trendwatcher Tom Palmaerts. Hoe je data kan inzetten om jouw HR & wellbeing beleid kracht bij te zetten, ontdek je via Kristof Dujardin (CIO) en Lieven Beel (HRD) van Attentia.  Steve Conard leert ons hoe we agile concreet kunnen toepassen in HR. En Bruce Feycheyr-Lippens & Vincent Delbaere sluiten af met een best practice over Design Thinking & Agile in HR bij Euroclear.

 • Programma.
 • 17u30 18u30

Onthaal

 • 18u30 - 19u15

Open Your Mind: Ready or not, 11 manieren om Futureproof te worden
Tom Palmaerts (Trendwolves)

 • 19u15 - 19u45

HR & data: Hoe kan data jouw HR & Well-being beleid kracht bij zetten?
Kristof Dujardin (CIO Attentia) en Lieven Beel (HR directeur Attentia)

 • 19u45 - 20u15

Break

 • 20u15 - 21u00

Agile HR: #HoeDoeJeDat
Steve Conard (Sugar-Me)

 • 21u00 - 21u45

Best Practice: People strategy @ Euroclear: 
Unleash people to drive the business
Bruce Feycheyr-Lippens & Vincent Delbaere (Euroclear)

 • 21u45-22u30
Netwerkreceptie
 • Sprekers.
Schermafbeelding-2017-02-13-om-16.01.10-e1574170804584-460x620

Tom Palmaerts

Tom Palmaerts is trendwatcher, bekroonde keynote spreker en managing partner bij Trendwolves, een fullservice trend- en marketingbureau. Hij werkt voor organisaties als Barry Callebaut, Clariant, Conway, AG Insurance en Devan. 

Ben jij klaar voor de toekomst? Twijfel je over het antwoord? Dat is oké. Het leven gaat soms zo snel, dat de toekomst ons doet duizelen. Maar, hoe worden we dan wel futureproof? Tom Palmaerts reist al jarenlang de wereld rond met één doel: mensen zin doen krijgen in de toekomst.  

Webp.net-compress-image (1)

Bruce Feycheyr -Lippens

Bruce Fecheyr-Lippens blikt terug op een mooi parcours bij onder andere McKinsey en Solvay waar hij als HR directeur voor een global unit HR transformeerde en innoveerde. Sedert oktober 2019 is hij Chief Talent Officer bij Euroclear met focus op leiderschap en cultuur.

Bruce en Vincent zullen dieper ingaan op de people strategie en hoe zij deze omzetten in de praktijk binnen Euroclear.
Hoe ga je om met de business noden en interne mobiliteit ? Hoe bereiden we ons voor op leiderschap voor de toekomst ?
Ze gaan ook dieper in op een praktijkcase van Design Thinking en Agile, en welke bijdrage deze kunnen leveren voor de business en HR.

 

steve2

Steve Conard

Steve is oprichter van Sugar Me en co-auteur van het Agile People Manifesto. 

Agile werken. Iedereen heeft de mond er van van vol. Maar wat is dat dan? En vooral, hoe pas je dit toe binnen een HR omgeving?
Je krijgt van Steve de fundamenten van Agile in HR mee én een paar praktische toepassingen waar je de volgende dag al mee aan de slag kan gaan.

Webp.net-compress-image (13)

Vincent Delbaere

Vincent Delbaere is HR Director bij Euroclear. 
Hij is er verantwoordelijk voor de people strategie en employee life cycle van zijn internationale business. Hij is ook gastdocent aan de professionele Bachelor opleidingen Arbeid en Tewerkstelling bij HOWEST.

Bruce en Vincent lichten toe hoe zij hun people strategie omzetten in de praktijk binnen Euroclear.
Hoe ga je om met de business noden en interne mobiliteit ? Hoe bereidt Euroclear zich voor op leiderschap voor de toekomst ?
Ze brengen ook een praktijkcase van Design Thinking en Agile, en welke bijdrage deze kunnen leveren voor de business en HR.

Webp.net-compress-image (16)

Kristof Dujardin

Kristof Dujardin beschrijft zichzelf als een ‘technology optimist’. De term ‘digitale transformatie’ neemt hij niet graag in de mond, vanuit de gedachte dat alles digitaal is en het digitale vooral ten dienste moet staan van de transformatie van een organisatie. Na 10 jaar in IT bij Delhaize, werkt hij nu sinds twee jaar als CIO bij Attentia.

Technologie evolueert constant. Maar hoe zorgt HR ervoor dat ze het bos nog door de bomen zien? Hoe creëer je een meerwaarde met HR- en Well-being data? En hoe kan je ervoor zorgen dat de juiste inzichten in data je HR-beleid meer slagkracht geven? 

Webp.net-compress-image (17)

Lieven Beel

Lieven Beel, is al heel wat jaren actief in HR o.a. bij het vroegere Corelio en bij VRT. Sinds augustus 2019 werkt hij als HR directeur bij Attentia waar hij het HR-beleid verder vorm geeft met de medewerkers als centrale focus.

Technologie evolueert constant. Vandaag wordt gegooid met termen als artificiële intelligentie, data-analyse, insights, … Maar hoe zorgt HR ervoor dat ze het bos nog door de bomen zien? Hoe creëer je een meerwaarde met HR- en Well-being data? En hoe kan je ervoor zorgen dat de juiste inzichten in data je HR-beleid meer slagkracht geven?

 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

 • Praktische Info.
 • Contact.

Heb je nog inhoudelijke vragen over dit event? Of wil je graag partner worden?

of via +32 (0) 468 120 555

 • Partners.

Details

Date:
2 april
Time:
17:30 - 22:30
Cost:
€250
Event Category:

Venue

De Natie Antwerpen
Van de Wervestraat 18
Antwerpen, Belgium
Website:
https://de-natie.be/