Workplace Options

Workplace Options: welzijnsoplossingen voor veerkrachtige organisaties

Workplace Options maakt het leven van mensen gemakkelijker, gezonder en productiever. Dat heeft een buitengewone impact op hun levenskwaliteit, maar ook op het succes van je organisatie. Want vitale medewerkers presteren beter.

Wij zijn er, op elk moment, op elk vlak

Bereikbaarheid is een van onze belangrijkste pijlers. Iedereen kan bij ons terecht voor mentale, fysieke, juridische en praktische hulp. Of het nu over werk, gezin of persoonlijk welbevinden gaat, onze teams van hoogopgeleide professionals staan 24/7 klaar om met jouw medewerkers in gesprek te gaan en te zorgen voor een allesomvattende welzijnsondersteuning. 

unnamed 1
EAP – Employee Assistance Programma 

Evelien, teamverantwoordelijke: “sinds we lid zijn van WPO, is er minder uitval in mijn team. Zodra iemand het moeilijk het heeft, verwijzen we door naar een professionele dienstverlener dankzij het EAP. Of iemand nu in een echtscheiding zit, mentale problemen ondervindt of zorgen heeft rond de kinderen, er staat altijd een deskundige klaar met gepaste ondersteuning. En een ontzorgd team is meer gefocust op het werk.”

Contacteer Workplace Options

Contactinformatie

Workplace Options

Krijgslaan 6
9000 Gent
Belgium