fbpx

Onze Partners.

Geïnteresseerd in samenwerking?

Benieuwd naar partnermogelijkheden in het kader van de events, het vaktijdschrift of de combinatie daarvan? Neem contact op via onderstaand formulier

Jobat.

Jobat.be is het nummer één rekruteringsplatform in België. Werknemers vinden er de job van hun leven, werkgevers de perfecte kandidaat. Online is Jobat.be al jaren hét toonaangevende en innovatieve platform voor online rekruteren, met jobs, carrièretips en bedrijfsinformatie. Werkzoekenden kunnen er ook een eigen profiel aanmaken, hun cv uploaden en een motivatievideo online zetten. Jobat.be biedt crossmediale oplossingen aan om een jobaanbieding te matchen met de beste kandidaten.

Montis.

Elizabeth Van Den Bergh is internationaal Speaker and Leadership Coach bij Montis Public Speaking. Ze helpt ambitieuze professionals met meer zelfvertrouwen en impact te spreken. Of dat nu is voor een keynote, een bedrijfspresentatie of meer invloed bij collega’s in vergaderingen.

Effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap zijn haar passies. Klanten als Nestlé, het Europees Parlement, AB InBev, maar ook kleinere bedrijven als Corporify Relax Company en Phrenos zijn blij met haar praktische, professionele en hartelijke aanpak. Ze is ook Speaker Coach bij TEDxFlanders

Haar aanpak bestaat uit drie pijlers Confidence, Content en Connection.

Meer info en haar gratis ebook ‘Negen tips om onmiddellijk met meer impact en zelfvertrouwen te spreken’ vind je op haar website:montisonline.be.

Je kan ook onmiddellijk aan de slag met de tips en inzichten uit haar video cursus https://montisonline.be/nl/videocursus/ 

Branded.Careers

Branded.Careers makes you smile on Monday morning. De manier waarop je werknemers hun werkdag beleven, bepaalt jouw goede naam als werkgever. Dat is precies wat je nodig hebt om de juiste mensen binnen te halen én te behouden. En dat is precies wat Branded.Careers als employer branding agency doet: jouw reputatie als werkgever van de daken schreeuwen. Branded.Careers is jouw strategische partner voor grensverleggende HR-communicatie: ze toveren topervaringen tevoorschijn voor je kandidaten en werknemers gaande van de candidate experience tot en met de exit experience.

Spencer

Spencer is een all-in-one Employee Experience platform dat belooft de employee experience tot leven te brengen: Attract, retain and engage your workforce through the power of Employee Experience: effectieve communicatie met al je medewerkers, ook zij die remote werken, doorheen de volledige employee lifecycle me een plug-n-play solution.

Cevora

Het Aanvullend Paritair Comité voor Bedienden (APCB of PC200) overkoepelt 55.000 bedrijven. Die storten elk een jaarlijkse bijdrage. Daarmee kunnen de 440.000 bedienden uit bedrijven gratis opleiding volgen bij Cevora. Zo stimuleren werkgevers en werknemersorganisaties de kennis en vaardigheden van de medewerkers.

Claeys & Engels

Sedert haar oprichting in 2001 door Thierry Claeys & Chris Engels, is advocatenkantoor Claeys & Engels gegroeid van 40 naar meer dan 85 advocaten met kantoren in Brussel, Antwerpen, Luik en Kortrijk, Gent en Hasselt. Van bij de aanvang lag de focus bij Claeys & Engels op het aanbieden van juridische HR-diensten, een gebied waarbinnen het kantoor snel erkend marktleider in België werd. Het managen van mensen en werkkrachten is kritiek voor het succes van bedrijven in de wereldeconomie. Tegelijkertijd wordt arbeidsrecht steeds complexer. Met hun collectieve, gespecialiseerde kennis kunnen we bijdragen aan het succes van jouw bedrijf.

Jellow

Via Jellow kom je snel en direct in contact met de meest relevante en beschikbare freelancers actief in de zakelijke dienstverlening. Meer en meer werkgevers en freelancers verkiezen om rechtstreeks in contact te staan met elkaar. Jellow is om die reden niet beschikbaar voor intermediairs.

VDAB

VDAB heeft als missie om in het belang van werkgevers, werknemers en werkzoekenden de arbeidsbemiddeling, begeleiding en opleiding te verzekeren, organiseren en bevorderen met het oog op de levenslange en duurzame inschakeling op de arbeidsmarkt van werkzoekenden en werknemers. VDAB verkiest loopbaanzekerheid boven werkzekerheid en streeft ernaar, in samenwerking met andere relevante organisaties en ondernemingen, om meer kansen te bieden voor burgers en werkgevers om te groeien.

Securex

De grens tussen werk- en privéleven vervaagt steeds meer. Alles is vluchtig, onzeker, ingewikkeld en dubbelzinnig (VUCA). Precies op deze evolutie stemt CEVORA haar aanpak voor vandaag en morgen af. Hun ultieme doel: mensen en organisaties helpen succes boeken, zowel op professioneel vlak als in hun privéleven.

The Vigor Unit

The VIGOR Unit, destijds opgericht als spin-off van de Universiteit Gent door professor Frederik Anseel en Cédric Velghe wil bedrijfsleiders en beleidsmakers aan de hand van wetenschappelijke inzichten en data helpen bij het nemen van effectieve beslissingen. The Vigor Unit slaat de brug tussen wetenschap en de praktijk en organiseert regelmatig workshops voor HR professionals. Bedrijven kunnen ook lid worden van het Vigor Consortium en op die manier een beroep doen op de parate kennis van The Vigor Unit op periodieke basis.

Coretalents

Kerntalenten, opgericht door Danielle Krekels, brengt karakter (persoonlijkheid), talenten (potentieel) en motivatie (goesting) in kaart op een heel gedetailleerd en genuanceerd niveau.
Danielle Krekels heeft 30 jaar professionele ervaring als oprichter van een engineering bureau, een werving- en selectiebureau voor ingenieurs en wetenschappers en Coretalents. Ze schreef drie boeken rond KernTalenten en werd Mensa Fonds Award winnares in Nederland in 2015.