Loading Events

« All Events

De toekomst van HR is duurzaam

29 november @ 15:00 - 19:30

€200 – €250

De toekomst van HR is duurzaam

Alfons Gossetlaan 40 | 1702 Dilbeek

29 november 2022

15u00 - 19u30

€ 200 - € 250

Niemand weet wat 2023 zal brengen. En toch wagen we ons op deze Connect & Learn aan een aantal voorspellingen over de toekomst van HR. Want de toekomst is deels wat je er zelf van maakt. 

Laat je inspireren door Chris Wuytens, Managing Director Acerta Consult. Hij brengt een pleidooi voor een duurzaam HR beleid dat zich vertaalt in alle HR processen en dat de waan van de dag overstijgt. 

Stefaan Van Hooydonck, founder van het Global Institute for Curiosity, richt jouw HR blik op nieuwsgierigheid, waarom dat nog belangrijker wordt en hoe HR nieuwsgierigheid kan stimuleren bij leiders en medewerkers. We maken ook de vertaalslag naar de praktijk in een panelgesprek, samen met Inge Vervotte, bestuurder voor Emmaüs vzw en Jan Van Acoleyen, Human Capital Leader Proximus

Neem een voorschot op HR in 2023 en schrijf nu in!

Programma

Open your Mind

Chris Wuytens – Acerta

The Workplace Curiosity Manifesto

Stefaan Van Hooydonk – Global institute for curiosity

Panelgesprek

  • Chris Wuytens, Acerta
  • Inge Vervotte, Emmaüs vzw
  • Jan Van Acoleyen, Proximus

Netwerkreceptie

Locatie

Alfons (Fosbury & Sons)

Alfons Gossetlaan 40
1702 Dilbeek

Sprekers

Chris Wuytens

Chris Wuytens is managing director van Acerta Consult en lid van het directiecomité van Acerta. Daarnaast doceert hij ook als professor aan de VUB en de KUL en is hij AMS-gastdocent. Chris is een innovator met een passie voor HR en change, gericht op het inzetten van de kracht van mensen. Hij behaalde een doctoraat aan de Antwerp Management School met zijn onderzoek over 'Regulating worker-customer relations to improve workers’ wellbeing'. Chris heeft ruime ervaring in complexe hr en change trajecten, set-up en implementatie van strategieën en re-engineering trajecten. Hij boekte successen bij de uitbouw van verschillende consultancy-divisies bij SD Worx, TC Team Consult en KPMG. Vandaag ontwikkelt en implementeert hij samen met zijn team van hr-experten de strategie voor de groei van Acerta Consult.

Stefaan Van Hooydonk

Stefaan van Hooydonk was Chief Learning Officer en hoofd van de Corporate University voor Nokia, Philips, Cognizant en Flipkart. Hij adviseert bedrijven over het bouwen van moderne leer ecosystemen, goed presterende culturen en nieuwsgierige werkplekken. Via het Global Curiosity Institute heeft hij een methode gecreëerd om het concept van nieuwsgierigheid op de werkplek te onderzoeken en wereldwijd bedrijven te raadplegen over het bouwen van nieuwsgierige organisaties. Stefaan van Hooydonk is auteur van de bestseller: The Workplace Curiosity Manifesto: how curiosity helps individuals thrive in transformational times. Hij woonde en werkte in Frankrijk, Hong Kong, China, Finland, Nederland, India, Saoedi-Arabië en het Verenigd Koninkrijk.

Inge Vervotte

Inge Vervotte is een Belgisch voormalig politica voor CD&V en huidig bestuurder voor Emmaüs vzw. Ze begon haar professionele loopbaan bij de christelijke vakbond ACV. Een half jaar later vertrok ze naar de Vormingsdienst van de ACV-centrale voor de Openbare Dienst, de CCOD, waar ze opleidingen gaf voor de afgevaardigden. Als vakbondssecretaris verdedigde ze mee de belangen van de Sabena-werknemers tijdens de teloorgang van de nationale luchtvaartmaatschappij. Zo werd ze bij het grote publiek bekend. Bij de federale verkiezingen van 18 mei 2003 werd ze voor CD&V tot lid van de Kamer van volksvertegenwoordigers verkozen in de kieskring Antwerpen. In 2011 kondigde ze haar vertrek aan uit de actieve politiek om vanaf 2013 voorzitter te worden van Emmaüs vzw.

Jan Van Acoleyen

Jan is Human Capital Lead van de Proximus Group sinds mei 2016. Proximus is een belangrijke network- en diensten speler op het vlak van telefonie, internet, televisie en uiteenlopende ICT diensten. Dit zowel naar consumenten als bedrijven toe, met een sterke basis in de Benelux maar ook met een groeiende internationale activiteit via zijn dochterondernemingen Telesign en BICS op het vlak van communicatiediensten en digitale identiteit. Hij maakt ook deel uit van de raden van bestuur van BICS, Proximus Foundation, Proximus Pensioenfonds en Be-Mobile. Zijn loopbaan startte in 1988 als consultant en business manager van het Brusselse kantoor van DIP Consulting. Hierna was hij aan de slag in diverse rollen in Human Resources bij Alcatel om in 2004 Agfa-Gevaert te vervoegen als Corporate VP HR. Vooraleer Proximus te vervoegen werkte hij sinds 2007 als Chief Human Resources Officer bij Barco. Als bestuurder is hij ook betrokken bij Experience@Work, SD Worx en Vlaeynatie. Zijn basisopleiding als Master in Pedagogische Wetenschappen behaalde hij aan de KUL in 1986, aangevuld met een MBA aan de Universiteit van Antwerpen in 1991 evenals andere opleidingen op het vlak van human resources en management aan de London Business School, Stanford University en Insead. Jan houdt er van om teams en organisatie te bouwen en te laten groeien naar duurzame international groei in snel veranderende technologie omgevingen. Hij is geboeid door de kracht van teams, cultuur and organisatorische capaciteiten als sleutels tot succes vanuit een fundamenteel geloof in ontwikkeling van individuen, teams en organisaties.

Wil je graag deelnemen aan dit event?

Inschrijven

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Partners

Dit event werd mee mogelijk gemaakt dankzij deze partners

Een vraag over dit event?

Telefoon

+32 (0) 468 120 555

Details

Date:
29 november
Time:
15:00 - 19:30
Cost:
€200 – €250
Event Category:

© 2022 Alle rechten voorbehouden. Website gemaakt door Kreatix. In opdracht van LICEU BVBA

#ZigZagHR