fbpx

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Connect & Try: The future Skillset of HR (26/5)

26 mei @ 20:00 - 22:00

€50

Connect & Try: The future Skillset of HR (26/5)

In uw Kot

Terwijl de wereld een reset knop zoekt na Corona, zochten wij de afgelopen maand uit op welke (nieuwe) skills HR vandaag en morgen moet inzetten. Zigzaggen tussen traditionele en innovatieve HR praktijken is nog nooit zo relevant geweest. Tijdens deze Connect & Try proef je van twee skills die HR vandaag en morgen zal nodig hebben: pitchen & ‘over het muurtje kijken’.

Het is niet omdat we in ons kot moeten blijven, dat we niet naar buiten kunnen kijken. Voor elk probleem waar HR vandaag mee geconfronteerd wordt, heeft een andere sector al een oplossing gevonden. Over het muurtje kijken noem ik dat. Cyriel Kortleven noemt dat Cross industry innovation. En hoe ‘verkoop’ je jouw idee aan jouw stakeholders? Tom Saeys vertaalde zijn jarenlange ervaring als entertainer en improvisatie-acteur in een unieke opleiding speciaal voor HR.

Geen Connect & Learn zoals je dat gewoon bent. Maar wel anders, zoals je dat ook gewoon bent van ons mét de mogelijkheid om te netwerken. #EchtWaar!

 En we hebben nog goed nieuws: Astrid Stockman, de slimste en veruit sympathiekste sopraan ter wereld zorgt voor een heerlijk muzikaal intermezzo

  • Programma.
  • 20u00

Zigzaggen, de nieuwe competentie voor HR professionals
Lesley Arens 

  • 20u15

Pitchen voor HR professionals: Hoe ‘verkoop’ je jouw idee met impact?
Tom Saeys

  • 20u45

Over het muurtje kijken als HR professional #HoeDoeJeDat
Cyriel Kortleven

  • 21u15

Mini-concert Astrid Stockman

  • 21u30

Let’s connect met de enige echte #ZigZagHR chat-roulette

  • Sprekers.
Webp.net-compress-image (53)

Cyriel Kortleven

Wat kunnen we leren van een formule 1 team om efficiëntere teams te vormen? Hoe vind je nieuwe inzichten uit andere vakgebieden, industrieën, culturen, de natuur en hoe kan je die inzichten vertalen in concrete oplossingen voor jouw HR uitdagingen?

Je krijgt een proevertje tijdens deze Connect & Try. Cyriel Kortleven is één van de 35 mensen op deze aardbol die zich Global Speaking Fellow mag noemen, een award voor internationale keynote speakers. Cyriel is op een missie; hij werkte al met NASA, unilever, Nike en stond al op het podium in 33 landen op 5 continenten.

 

Webp.net-compress-image (53)

Astrid Stockman

Astrid Stockman is de slimste en veruit de sympathiekste sopraan ter wereld.

Sedert we in ons kot moeten blijven, zingt ze iedere donderdagavond 15′ live op instagram.

 Speciaal voor #ZigZagHR brengt ze een aantal nummers vlak voor we starten met het netwerkgedeelte online.

0 (3)

Tom Saeys

Hoe ‘verkoop’ je als HR professional jouw idee aan al je stakeholders? Hoe maak je ‘the perfect pitch’ zodat ze tijd, geld en energie in jouw project willen investeren?

Dat ontdek je tijdens deze Connect & Try. Na zijn loopbaan in entertainment vond Tom Saeys de weg naar het zakelijk podium. Hij is NLP-coach, trainer en impro-acteur en zijn quarantaine dagboek ging viraal. Tom vertaalde zijn ervaring als improvisatie-acteur en artiest in een trainingsaanbod rond communicatie, public speaking en personal branding ‘met een twist’ en wat die twist inhoudt, ontdek je op 26 mei! 

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available

Details

Date:
26 mei
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€50
Event Category: